Uge 32

Jeg skifter enormt meget i mellem at have masser af overskud og så føle en enorm træthed. Jeg føler mig egentlig ikke særlig emotionel længere eller præget af hormoner, jeg ved dog ikke om det bare er fordi jeg er blevet vant til dem. Der skal ikke særlig meget til før, at jeg synes det hele bliver lidt for meget og jeg mærker derfor efter, hvad mit overskud er til dag for dag.

Trætheden er enorm og jeg sover gerne 1 – 2 lure om dagen og 10 timer om natten. Misforstå mig ikke, de 10 timer er ikke uforstyrret. Jeg tisser stadig konstant og prøver på, at falde i søvn inden tankemylderet går i gang. Jeg er også en del utilpas om natten, da jeg stadig føler mig lidt påvirket fra indbruddet i min bil. Jeg er stadig overrasket over, at det fylder så meget hos mig, men det er nu bare sådan det er. Jeg er sikker på, at jeg med tiden kan slippe den ubehagelige følelse som jeg får i kroppen når jeg tænker på det.

Jeg har ikke de helt store planer i den her uge, men der er en ting som sker i denne uge, som jeg har glædet mig til. Patrick og jeg skal nemlig til førstehjælpskursus. Det er bare herhjemme i lejligheden og vi skal følge med på zoom i et 2 timers kursus. Jeg føler egentlig, at jeg har ret godt styr på det basics, men det er altid rart at føle sig ekstra klædt på. Patrick har også styr på førstehjælp, men ikke når det omhandler babyer.

Kurset var rigtig fint, vi kom blandt andet igennem CPR, mad galt i halsen, feberkramper og vi fik en masse gode tips til, hvordan vi kan sikre hjemmet og de små ting i hverdagen, som man ikke altid lige tænker over. Jeg er virkelig glad for, at vi tog kurset og selvom det var online så havde vi rig mulighed for, at stille spørgsmål undervejs. Jeg kan  i hvert fald kun anbefale at tage et førstehjælpskursus, hvis man er lidt nervøs eller bare lige har brug for en opfrisker. Det giver ro i maven, at vide at man har styr på sagerne.

Vi har også i denne uge været i gang med at vaske tøj. Ikke bare tøj, men bodystockings, mini sokker, små bukser og stofbleer. Jeg har aldrig hygget mig så meget, som da jeg hang alt hans tøj op. Det hele bliver så virkeligt nu og jeg føler en lykkerus indeni, imens jeg hænger det op. Jeg er sikker på, at jeg nok skal blive træt af at vaske tøj og hænge det op på et tidspunkt, men lige nu føles det så godt.
Jeg har ikke rigtig haft det helt store overblik over, hvor meget og hvad vi har købt. Vi har bare taget det som vi synes var sødt og havde en god pris. Vi har købt det hele brugt på Børneloppen og jeg elsker, at være derude. Jeg elsker det så meget, at jeg har besluttet mig for, at jeg ikke må gå derud det næste lange stykke tid. Jeg kan simpelthen ikke styre det og ender altid med, at komme hjem med noget derfra.


Vi har købt lidt i størrelse 50, en hel del i 56 også lidt i 62 og 68. Vi har vasket det hele og sorteret det i poser, så det kun er en størrelse, som er ude af gangen. Jeg håber, at jeg bliver ved med at være så organiseret når han kommer, men jeg tror desværre kun, at det er fordi jeg glæder mig så meget nu og ikke har det helt store, at tage mig til. Vi har fået af vide på hospitalet, at vi nok får en lille dreng og som det ser ud så bliver det nok størrelse 50 vi kommer til at skulle bruge i starten.

Da jeg første gang fortalte på min instagram, at vi stod på børneloppen og var helt blanke på størrelserne fik jeg en masse råd. Jeg modtog en besked der sagde, at jeg skulle købe en masse småt og en anden besked, hvor der stod, at jeg kun skulle købe store størrelser fordi babyer vokser hurtigt. Husk på, at det er individuelt. Jeg har fundet ud af igennem min graviditet, at man får en masse råd. Nogle råd er bedre end andre, men det vigtigste er at lytte til sig selv. Patrick og jeg har købt en masse blandet. Jeg mener vi har købt for meget, Patrick mener vi har for lidt, men det vigtigste er, at vi har fulgt vores mavefornemmelser og gjort, hvad der følte rigtigt for os. Det kan være vi bliver klogere, men så har vi selv fundet vejen og det synes jeg er det bedste. Selvfølgelig er vi åbne overfor at modtage råd, men det er også vigtigt at stole på sig selv.

Vi har i hvert fald ikke holdt igen når det handler om babytøj og udstyr. Det meste er købt og vi mangler nu kun et par små ting. Største delen af hvad vi har købt har været brugt og de helt store ting har vi været så heldige, at modtage i gave fra familie og venner. Vi har også været til 3D scanning og egentlig bare fyldt godt på med alt, hvad vi havde lyst til. En rigtig babyboble. Det er jeg så glad for, for selvom jeg håber og drømmer om en 2’er og måske også en 3’er så ved jeg godt, at der ikke findes nogen garantier for det og derfor elsker jeg, at vi nyder denne graviditet og alt som medfølger til det fulde.

En reaktion

  1. Hvor har du evigt ret.
    Vi havde købt mere end vi egentlig havde tænkt i str. 50, men endte med at føde 6 uger før tid så vores pige var str. 44 og vi brugte str. 50 længe. Og samme med de efterfølgende str. hun er idag 5 måneder og kun nu bruger hun str. 62
    Ligesom det måske virkede fjollet at have vasket alt det tøj osv, men det betød at det faktisk var klar, hvilket jeg til hver en tid ville have gjort igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs også

Noahs refluks

Da det første gang går op for mig, at noget ikke er helt som det skal være er da Noah er omkring to uger gammel.

Læs mere »

Min første tid som mor

Efter 4 lange år som ufrivillig barnløs, utallige bekymringer om det nogensinde ville lykkedes og 3 graviditetstab på vejen, så kom Noah endelig til verden. 

Læs mere »

Danielle Gregory

Velkommen til mit frirum.
Jeg startede min blog, da jeg stod midt i en kamp der til tider føltes endeløs. Jeg har delt min rejse fra graviditetstab, fertilitetsbehandling og tager jer nu med videre på min vej. Jeg håber, at mit frirum også kan blive dit og at vi sammen kan bryde ensomheden.